Ονειρευτείτε το και εμείς θα το πραγματοποιήσουμε! Αυτές είναι οι υπηρεσίες μας!

Οι υπηρεσίες μας υπάρχουν για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα με δρομολόγια, σκάφη, νταντά, μασέρ, ενοικίαση αυτοκινήτου και πληροφορίες για εκείνο το ιδανικό κομμάτι άμμου που ψάχνετε…

Θα αναβαθμίσουμε την διαμονή σας στην Λευκάδα!

Ονειρευτείτε το και εμείς θα το πραγματοποιήσουμε! Αυτές είναι οι υπηρεσίες μας!

 

Οι υπηρεσίες μας υπάρχουν για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα με δρομολόγια, σκάφη, νταντά, μασέρ, ενοικίαση αυτοκινήτου και πληροφορίες για εκείνο το ιδανικό κομμάτι άμμου που ψάχνετε…

 

Θα αναβαθμίσουμε την διαμονή σας στην Λευκάδα!

Ιδιωτικές Μεταφορές

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε αξιόπιστη, έγκαιρη και στις καλύτερες τιμές μεταφορά στη Λευκάδα, από και προς την Villa Alma. Για τις ιδιωτικές σας μεταφορές, σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία από σύγχρονα, πολυτελή οχήματα για να διαλέξετε.

Κράτηση Εστιατορίου
Νυχτερινή Ζωή

Το προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες που ζούνε στην Λευκάδα, κι έτσι ξέρουνε από πρώτο χέρι όλα τα εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα in και αγαπημένα μέρη των ντόπιων. Ρωτήστε μας για οπουδήποτε θελήσετε να πάτε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τα μυστικά μας με όλους τους πελάτες μας, και ακόμα να σας κάνουμε όλες τις κρατήσεις στα μέρη που θέλετε να παραβρεθείτε.

Προσωπικός Σεφ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ιδιωτικές υπηρεσίες σεφ για τους πελάτες μας. Η πρότασή μας αποτελείται από διάφορα μενού και κρασιά που συνθέτουν προσεκτικά για να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές γεύσεις. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, θα προσφέρουμε την εμπειρία της καλής γευσιγνωσίας σε ένα εστιατόριο για εσάς ή για τους καλεσμένους σας, στην άνεση της βίλας σας. Έτσι αν προτιμάτε ένα επίσημο δείπνο, μια ιδιωτική γευσιγνωσία κρασιού ή ένα μπάρμπεκιου με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας – απλά χαλαρώστε και αφήστε τους συνεργάτες του chef να δημιουργήσουν την εμπειρία που έχετε ορίσει.

Προσωπικός Γυμναστής - Εκπαιδευτής Yoga

Όλες οι ασκήσεις γυμναστικής ή οι συνεδρίες yoga σχεδιάζονται ειδικά για τις ανάγκες σας. Η ομάδα μας θα συμπεριλάβει στο να φέρει μαζί της όλα όσα εσείς θα απαιτήσετε.

Μασάζ

Φροντίστε τον εαυτό σας χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από την Villa Alma. Απολαύστε κάθε τύπο μασάζ, με τον τρόπο που πρέπει να γίνει. Η VIP υπηρεσία μας περιλαμβάνει αρωματοθεραπεία, βελονισμό, μασάζ, γιόγκα ακόμη και θεραπεία ομορφιάς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία των υπηρεσιών αυτών σε ένα κλειστό χώρο και στο εξωτερικό φυσικό περιβάλλον ενός ελληνικού νησιού.

Ενοικίαση σκαφών

Επιτρέψτε μας να σχεδιάσουμε για εσάς μια ημερήσια εκδρομή σε ένα πολυτελές σκάφος σε μια απομονωμένη παραλία ή ακομή να σταματήσετε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα που είναι προσβάσιμη μόνο από τη θάλασσα. Μπορούμε να οργανώσουμε δωρεάν σνακ, φρούτα, κρασί, ποτά και κατόπιν παραγγελίας εξοπλισμό για snorkeling.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τα τηλέφωνα μας

+30.697.044.7239

+30.697.150.6883

Η διεύθυνση μας

 Αμμούσω, 31082, Λευκάδα

Ιόνια Νησιά, Ελλάδα

Το email μας

Τα μέτρα ασφαλείας μας για τον Covid-19, γιατί νοιαζόμαστε – Δείτε Περισσότερα